Hai la mare cu avionul 2022 (P)

Și în acest an Agenția de Turism „Paradis Vacanțe de Vis” lansează super oferta „Hai la mare cu avionul„. Campania se adresează turiștilor din vestul țării care doresc să scape de stresul condusului pentru a ajunge pe litoral. Astfel, în aproximativ o oră, turiștii din Cluj Napoca și Oradea vor putea ajunge pe aeroportul din Constanța de unde vor fi preluați cu autocarul și transferați la hotelurile din stațiunile pentru care au optat. Ca și în anii anteriori si în acest sezon sunt incluse în ofertă taxele de aeroport dar și bagajul de 23 de kg pentru fiecare turist. În plus agenția a introdus în această campanie hoteluri excelente de 3 și 4 stele, din toate stațiunile de pe litoral. Am ales să vă prezentăm mai jos doar câteva dintre sejururile la care turiștii care vor opta pentru oferta „Hai la mare cu avionul” vor avea prețuri excelente:

  • 999 lei/ persoana/ sejur Hotel Dedal 3* Mamaia Nord
  • 999 lei / persoana / sejur Hotel Romantic 3* Mamaia
  • 1299 lei/ persoana / sejur Grand Dedal 4* Mamaia Nord
  • 1399 lei/ persoana / sejur Lemon Cliff Luxury Mamaia Nord

Prețul este pentru o persoană și include: cazare 7 nopți, bilet de avion dus-întors, taxe de aeroport, bagaj de cală 23kg, transport aeroport-hotel-aeroport!

Paradis Vacanțe de Vis  are o experiență de peste 25 de ani în turismul din România și este specializată pe turismul de litoral. Anual peste 150.000 de turiști aleg ofertele „Paradis vacanțe de Vis” datorită sistemului rapid de rezervări  www.paradistours.ro care oferă sejururi la sute de hoteluri de pe litoral. În plus, datorită parteneriatelor pe care le are cu peste 350 din zona de litoral a Mării Negre, agenția reușește să asigure turiștilor un suport permanent pe timpul sejurului, astfel încât problemele inerente care pot apărea pot fi rezolvate rapid de agenții specializați din fiecare stațiune. Nu în ultimul rând agenția a investit permanent în dezvoltarea turismul de litoral, reușind să construiască cel mai mare parc de aventură din zonă „Paradis Land„, care a devenit în ultimii ani o atracție deosebită  pentru turiștii din toate stațiunile dar și într-un important grup hotelier „Paradis Hotels” care cuprinde hoteluri  (Dana Resort 4* Venus – Paradisul Verde al Litoralului Venus, Hotel Grand Dedal 4* Mamaia Nord, Lemon Cliff Luxury Beach Mamaia Nord, Hotel Romantic 3* Mamaia, Hotel Dedal 3* Mamaia Nord, Hotel Mureș 2* Superior Saturn ) unde sunt implementate standarde ridicate de calitate și confort pentru turiști.

Din 20 iunie din Cluj Napoca (luni, miercuri, vineri) și Oradea (luni, vineri) curse aeriene spre litoral în cadrul campaniei „Hai la mare cu avionul”!

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.