Savureaza distractia in Costinesti! De ce sa mergi in Statiunea Tineretului!

Cu o istorie bogata in spate, Costinesti este astazi una dintre cele mai cautate statiuni scaldate de Marea Neagra de pe teritoriul Romaniei. Cu o gama variata de locuri de cazare, cu nenumarate atractii din punct de vedere al distractiei si cu o plaja frumoasa, care se intinde pe mai bine de un kilometru, aceasta destinatie este preferata mai ales de tinerii care vor sa traiasca cele frumoase veri in compania prietenilor si a persoanelor iubite!

Care sunt principalele atractii din Costinesti?

Cine ajunge in Costinesti, cu siguranta o face pentru distractia si voia buna de aici! Este vorba despre cele doua ingrediente care anima noptile in cluburile cu ritmuri care mai de care mai interesante si care transforma zilele in momente perfecte pentru ras, flirturi si multe zambete! Discoteca Tineretului este, de exemplu, unul dintre cele mai populare cluburi din aceasta statiune, avand deja o traditie bogata in spate. Localul isi deschide portile vara devreme si se inchide abia atunci cand soarele incepe sa-si piarda din putere la inceputul toamnei!

Ce activitati pot desfasura turistii in Costinesti?

Plimbarile cu barca pe mare, distractia pe banana, caiac canoe – acestea sunt numai cateva dintre activitatile de care turistii se pot bucura in Costinesti. Mai mult, cei care sunt mai curajosi pot sa incerce si plimbarile cu skyjet-ul, astfel vor avea parte de adrenalina pe care si-o doreau!

In ultimii ani, pe lacul din apropierea falezei a fost organizata si o tiroliana peste apa, care este potrivita atat pentru copii, cat si pentru adulti!

Cum se ajunge in Costinesti?

Cu trenul, cu masina sau cu microbuzul ori autocarul: acestea sunt principalele moduri in care turistii pot ajunge in cea mai populara statiune de pe litoralul romanesc. Acesta reprezinta un mare avantaj pentru persoanele care sunt deocamdata nehotarate!

Cazare pentru toate buzunarele

Cand vine vorba despre locurile de cazare din Costinesti, sunt extrem de diverse si ofertante, fiind pe placul tuturor, indiferent de bugetul de care dispun turisti. De la vilele si pensiunile cochete, pana la spatiile special amenajate pentru camping si hoteluri: toate se regasesc in statiunea tineretului. Daca tinerii care vor sa experimenteze lucruri noi pot veni la mare cu cortul, persoanele care sunt mai degraba adepte ale confortului se pot orienta catre hotelurile cu servicii excelente!

Avand in vedere numarul din ce in ce mai mare de turisti care ajung in Costinesti anual, planurile de dezvoltare sunt din ce in ce mai multe, asa ca serviciile si locurile de cazare devin si mai atractive de la an la an!

One thought on “Savureaza distractia in Costinesti! De ce sa mergi in Statiunea Tineretului!

  1. Vin in fiecare vară la Costinești, din anii studenției. Este și v-am rămâne stațiunea mea preferată. Chiar daca ai o vârstă mai înaintată, venind la Costinești, întinerești. Este multă distracție, veselie, ceea ce mie îmi place. Nu renunț niciodată la Costinești!!

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.