De la Trei Papuci la NeverSea

În conferința de presă susținută astăzi la Constanța, organizatorii UNTOLD Festival, împreună cu primarul orașului, au anunțat principalele elemente organizatorice ale celui mai mare festival care se anunță în sezonul 2017 pe litoral. NeverSea” este numele evenimentului care va implica peste 100 de artiști pe care organizatorii doresc să-i aducă pe plaja din Constanța. Timp de 3 zile, între 7 și 9 iulie, se așteaptă peste 150.000 de spectatori care se vor strânge în fața celor 7 scene. Prețurile pentru abonamente pleacă de la 200 RON (cu preînregistrare pe siteul NEVERSEA) și pot ajunge până la 600 RON (categoria VIP). Din informații de ultimă oră, se pare că plaja cunoscută de constănțeni sub numele de „Trei Papuci”, extinsă în urma lucrărilor din anii trecuți, va purta numele de „NeverSea„.

LEGENDA NEVERSEA

„Se spune că, undeva în apele Mării Negre există o insulă misterioasă, unde timpul stă în loc. Generații de temerari au încercat să o găsească încă de mii de ani încoace, însă fără sorți de izbândă. O profeție milenară spune că cei care vor naviga cu o Arcă fermecată spre plajele insulei își vor putea trăi tinerețea fără bătrânețe.

Din reflexia lunii pline, în apa liniștită a mării s-a ridicat o ființă milenară, Yana, protectoarea mărilor. Se spune despre Yana, că ea ar fi fost prima care a trecut prin portalul către Neversea, cu mii de ani în urmă și că este singura care îi poate călăuzi pe oameni, către deschiderea portalului spre locul unde nisipul din clepsidra timpului nu-și pune amprenta asupra vieții.”  (comunicat Untold)

Detalii actualizate referitoare la eveniment veți găsi și pe portalul numărul unu al evenimentelor de pe litoral:

3 thoughts on “De la Trei Papuci la NeverSea

  1. Nu sunt impotriva spectacolelor, nici macar a celor de asemenea anvergura! Sunt impotriva obtinerii banilor cu orice chip. Caci, acest spectacol, de departe nu are nimic cultural in el, este distractie si doar atat! In schimb, pentru bani, stricam totul, din lipsa de imaginatie sau incompetenta. De ce pe plaja? Va arata plaja la fel de curata si aranjata dupa spectacol? Nu. Cui ii pasa? Bani sa iasa! Vrea constanteanul sa se simta bine pe plaja lui locala, poate? Nu! Ce conteaza? Organizatorii spectacolului vor scoate bani, primaria locala va scoate bani. Constanteanul se va gasi deposedat temporar de o plaja, ca apoi sa gaseasca o plaja defrisata pentru refacerea careia s-au dus niste bani buni si multi! Cautati alt loc, oameni buni! Protejati-va orasul!

  2. Poate fi vorba de insula serpilor pe care Romania nu a vazut-o in ultimii 200 de ani. Ar fi trebuit sa-i puna numele „NeverSee”

  3. Plaja 3 papuci e in golful urmator NU unde se va tine untoldu.

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.