Cum arată plajele din Constanța, Mamaia și Mamaia Nord în luna iulie

Ca în fiecare an, am luat la pas plajele din nordul litoralului, plecând din Constanța și ajungând până în Mamaia Nord. Am recitit și ne-am uitat pe fotografiile de anul trecut de la mijlocul sezonului și nimic nu s-a schimbat, poate chiar pe alocuri contrastele au devenit mult mai puternice.

Ce scriam anul trecut?

„Săptămâna trecută am vrut să vedem cum arată plaja din Mamaia, mai ales că în ultima perioadă s-a discutat mult despre ea. Lărgirea excesivă a plajei pe anumite porțiuni pare, la prima vedere, că este principala cauză pentru care locurile de parcare, altădată neîncăpătoare, erau în weekend-ul trecut libere.

Ar putea să mai fie vorba și despre tariful parcării care i-a speriat pe turiști, îndreptându-i spre sora mai „tânără”, Mamaia Nord, din ce în ce mai căutată pentru oferta deosebit de bogată la apartamente noi de închiriat, pentru plajele frumos amenajate și terasele cu ștaif deschise recent în această zonă.

O altă parte dintre turiști s-au îndreptat spre sudul litoralului, acolo unde plaja din Venus a concurat mereu cu plajele din nord, dar de această dată investițiile din zona hotelieră au făcut să atragă turiștii către hoteluri și resorturi modernizate. Nici constănțenii, un alt segment numeros care prefera plaja din Mamaia, nu se mai înghesuie spre stațiune având acum plaje elegante mult mai aproape de centrul orașului. Plajele Modern sau Trei Papuci au prins viață și locuri precum Neversea Beach sau Zoom Beach au devenit puncte de atracție pentru constănțeni și nu numai.”

Așa că vă lăsăm să vedeți cum au arătat plajele din Constanța, Mamaia și mamaia Nord în acest weekend.

La final vă oferim și câteva oferte pentru luna august:

Mamaia – Hotel Dunărea 3* – 204 lei / camera / noapte

Mamaia – Complex Mediteranean – 657 lei ALL INCLUSIVE / camera / noapte

Mamaia – Hotel Romantic 3* – 262 lei / camera / noapte

Mamaia Nord – Lemon Cliff Luxury Beach – 512 lei/camera/noapte

Mamaia Nord – Hotel Dedal 3* – 173 lei / camera / noapte

www.paradistours.ro 

Peste 25 de ani de experiență în turismul de litoral!

 

 

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.