Cum poți să ajungi gratis de la Cluj, Timișoara sau Iași, în mai puțin de două ore, direct pe plajă?

 

Urmărim de mulți ani evoluția turismului pe litoralul românesc, citim review-urile lăste de turiști la hoteluri și restaurante, discutăm cu manageri și oameni de turism, participăm la târguri și conferințe de specialitate pentru a ne face o imagine cât mai clară asupra nevoilor pe care turistul le are pe litoralul românesc.

Una dintre cele mai importante probleme evidențiate de turiști este legată de lipsa infrastructurii moderne de transport care să facă litoralul mai atractiv pentru cei din nordul și din vestul țării. Drumul cu mașina care poate dura 13-14 ore sau călătoria cu trenul de aproximativ 10 ore ridică mari probleme pentru cei mai mulți dintre potențialii turiști care și-ar dori să petreacă o vacanță pe litoral din România.

Pentru a rezolva această problemă au fost analizate mai multe variante și se pare că pentru sezonul 2017 s-a găsit o soluție pentru turiștii din zonele Timișoara, Cluj și Iași. Astfel, începând din 18 iunie 2017, vor fi organizate săptămânal zboruri Blue Air de la Constanța spre aceste destinații, urmând ca cele 13 ore de voiaj să se reducă la aproximativ o oră.

Agențiile de turism s-au alăturat acestui efort și au gândit pachete astfel încât turistul să se simtă în vacanță încă din momentul în care a ieșit de pe ușa casei. După o oră de zbor, cei care aleg să-și rezerve sejurul prin cea mai importantă agenție care oferă vacanțe pe litoral, Paradis Vacanțe de Vis, sunt preluați de la aeroportul Constanța și transferați către hotelul în care au ales să-și petreacă vacanța. În plus, agenția a inițiat un program prin care în fiecare stațiune de pe litoral are un reprezentat care să rezolve eventualele probleme pe care turiștii le semnalează.

Mai mult decât atât, pentru sezonul 2017, agenția a gândit un pachet deosebit de atractiv, Vino GRATIS cu avionul la mare,  care include zborul cu avionul, transferul de la aeroport și cazarea pentru 7 nopți în resorturile Phoenicia Luxury 4* Mamaia, Phoenicia Holiday 4* Mamaia, Mera Resort 4* Venus sau Blaxy Resort 3* Olimp.Programul curselor aeriene pentru aceste pachete este următorul: Iași – Constanța: 11.15 – 12.00   (luni) / Timișoara – Constanța: 15.15 – 16.30 (duminică) / Cluj – Constanța: 19.00 – 20.00  (duminică)Prin acest nou concept, turiștilor li se oferă posibilitatea de a câștiga practic două zile de vacanță pe care altfel le-ar fi pierdut pe drum, iar faptul că zborul spre litoral este oferit GRATIS de agenția Paradis Vacanțe de Vis reduce costul total al vacanței pe litoral. Nu ne rămâne decât să vă anunțăm că la începutul lunii aprilie litoralul arată deja bine iar pregătirile sunt în toi. Se anunță un sezon 2017 plin de evenimente interesante, urmând ca, pe lângă cele deja consacrate, cum ar fi Ziua Marinei, Aeromania, Festivalul Antic Tomis, Sunwaves sau Stufstock, să apară și altele noi, precum Circuitul Internațional de Triathlon Oceanlava Mamaia sau Festivalul Dakini Tuzla. Toate detaliile despre evenimentele importante de pe litoral le puteți găsi pe portalul nostru www.merglamare.roGhidul Litoralului.

Iar dacă o să veniți cu avionul la mare nu uitați să vă pregătiți aparatele de fotografiat pentru că panorama asupra orașului și mării este una deosebită.

 

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.