S-a dat startul party-urilor pe litoral

După un prim start de excepție de 1 Mai, moda party-urilor la restaurantele, terasele și plajele de pe litoral continuă și în weekendurile care urmează. Una dintre zonele preferate atât de turiști, cât și de localnici este stațiunea Mamaia Nord, stațiune unde s-au deschis multe hoteluri și localuri elegante. Weekendul trecut la restaurantul Papanonica by Dedal a avut loc un live cooking show susținut de chef Felix, acompaniat musical de M&G Saxo. Meniul ales pentru acest eveniment a fost unul bazat pe fructe de mare și pește, scoicile la plită fiind atracția zilei pentru cei prezenți. Paella cu fructe de mare sau chefalul proaspăt la grătar au fost doar câteva din propunerile Papanonica pentru un party reușit, susținut de Aperol Spritz și Crama Rasova. Atmosfera degajată, muzica bună, locație perfectă au fost ingredientele unui lunch reușit, la piscina unuia dintre cele mai selecte hoteluri din stațiunea Mamaia Nord, hotelul Grand Dedal 4*.

Și în acest weekend petrecerile continuă cu  Burger Party vineri, urmat de Wine Party sâmbătă, echipa Papanonica dorind să surprindă invitații cu burgeri excelenți din carne de vită Black Angus, vinuri deosebite și cocktailuri surprinzătoare.

Având în vedere că vremea la mare este superbă în această perioadă, pentru cei care doresc să petreacă un weekend relaxant la malul mării am aflat și câteva oferte la cazare:

Hotel Grand Dedal 4* Mamaia Nord – 119 lei / camera dublă /noapte

Lemon Cliff Luxury Beach Mamaia Nord – 149 lei / camera dublă / noapte

Mai multe oferte de cazare puteți să găsiți și la partenerii noștri www.paradistours.ro!

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.