Art District, un festival la care constănțenii au aplaudat!

În ultimii ani am participat la multe evenimente din Constanța și din alte locuri din Europa și cu mare tristețe am remarcat de fiecare datã cã la noi, indiferent de genul spectacolului oferit, publicul e extrem de rece. Nu am găsit explicații pentru acest comportament și eram convins ca nu o să văd oameni aplaudând și ovaționând în piață. Și totuși, se poate! Duminică seară, la sfârșitul reprezentației unei trupe care nu a făcut bâlci şi nici nu a cântat manele, publicul a reacționat. Și a reacționat extrem de frumos, cu aplauze la scenă deschisă, care au fost rãsplãtite cu un superb BIS din partea trupei franceze LE SNOB & Cies, care a interpretat „Ulik’s glissendo” şi „Opus al II-lea”.

În aceeaşi searã, nu doar ei au fost aplaudați, ci majoritatea trupelor prezente, pe care trebuie să le felicităm pentru profesionalismul total de care au dat dovadă, indiferent de modul în care publicul a reacționat dupã fiecare reprezentație. A fost un festival care s-a apropiat foarte mult de ceea ce am văzut prin alte colțuri ale Europei și să sperăm că în anii următori atât organizatorii cât și publicul se vor ridica la nivelul de profesionalism al trupelor prezente.

Este clar că a fost un eveniment greu de organizat, având în vedere numărul mare de trupe prezente dar mai ales afluxul extrem de mare de spectatori, care au depășit pe alocuri orice așteptare. Sperăm să vă încâtăm și la Art District 2018, cu același gen de poze, în care Constanța arată foarte bine. Felicitări constănțenilor pentru aplauze, felicitări trupelor pentru profesionalism, felicitări organizatorilor pentru curaj!

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.