TEDx Constanta „Life: How To”

Unul dintre cele mai interesante evenimente din ultimii ani desfășurate la Constanța a fost cu siguranță TEDx 2014. Chiar dacă au trecut 3 ani de la acel moment, am încă proaspete în memorie câteva speach-uri care m-au făcut să reflectez asupra unor idei. La TEDx este vorba despre inspirație, despre idei, despre pasiune și lucruri bine făcute, despre muncă și perseverență. Am avut prieteni care au urcat pe scenă, au fost momente de mare emoție: s-a râs, s-a cântat și s-au legat prietenii.

Anul acesta  100 de entuziasti TEDx din Constanta se vor intalni duminica, 10 Septembrie, pentru a schimba idei ce merita impartasite. Oameni remarcabili – la un loc pentru o zi de networking si dialog pe tema Life: How To. Evenimentul va avea loc la Zenith Conference & Spa  Hotel, in statiunea Mamaia, si va aduce in prim-plan personalitati marcante care vor trata subiecte dintre cele mai diverse, precum inovatie, performanta ori arta – toate in contextul curent.

In editia din 2017, organizatorii TEDxConstanta propun un joc de imaginatie – o linie a timpului care sa suscite interesul si sa actioneze ca un vector al cresterii si initiativei personale in spiritul ideilor care merita impartasite.

 “Personalitati remarcabile si artisti de calibru, la un loc, in aceeasi zi in Constanta? Cu siguranta vor contura si transmite idei interesante, noi, care sa transforme Constanta in orasul pe care ni-l dorim cu totii. Daca in prima editie am punctat inceputul acestui concept prin a fi „Out of the box!”, in a doua editie TEDxConstanta, provocam vorbitorii si partenerii intr- noua directie: Life: How To! Pe scena se vor analiza subiecte din viata unui om: a fi voluntar, a fi antreprenor, a fi parinte, a te dezvolta personal si spiritual, performanta sportiva, iar in zona Innovation Booth, partenerii vor expune tehnologii de ultima generatie.

Promisiunea noastra, a echipei de voluntari din acest eveniment marca TEDx este ca vom prezenta idei frumoase si inovatoare si vom invita participantii la a trai tehnologia in direct.” a declarat Cornel Marcu, detinatorul licentei de organizare a evenimentului TEDx in Constanta.

“In spiritul ideilor care merita raspandite, ne raliem conceptului TED, care, pentru a doua oara, este adus la malul Marii Negre, in calitate de organizatori si sponsori. De ce?

Pentru ca vrem sa fim un vector al schimbarii , al implicarii si al participarii active.

Pentru contextul discutiilor profunde, conexiunilor iminente si dozei de inspiratie.

Pentru idei îndraznete care faciliteaza inovata in afaceri, stiinta, tehnologie, design si arte.
Astfel, dragi participanti, parteneri, speakeri si voluntari, pentru toate motivele de mai sus, va asteptam pe 10 septembrie 2017, pentru o zi de dialog si interactiune, in care sa facilitam impartasirea de pasiuni si experiente, in stil TEDxConstanta”
a adaugat Raluca Elena Dinca – Ionita, Director Executiv al evenimentului.

Esti pe scaunul tau, la TEDxConstanta. Lumea este intr-o continua miscare, dar timpul sta pe loc. In fata ta, pe scena, stau oamenii de pe Cercul Rosu.

Jocuri de cuvinte, anecdote care starnesc zambete si stare de bine, provocari, palme transpirate, genunchi moi, un sentiment de ameteala, oameni deosebiti si povesti frumoase.  Inovatie, miscari sociale, pasiune, multa munca, lectii invatate si idei care merita impartasite. LIFE: HOW TO, sau, cu alte cuvinte, a doua editie TEDxConstanta, la malul Marii Negre.
Biletele se pot achizitiona de pe site-ul evenimentului, respectiv la adresa:  www.tedxconstanta.ro/bilete.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, de la cum puteti deveni voluntari, la cum puteti sustine evenimentul, va rugam accesati www.tedxconstanta.ro.

Conferinta TED ofera sabloanele generale pentru programul TEDx, dar evenimentele individuale, precum si TEDxConstanta sunt organizate independent.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati pe:

Cornel MARCU – Licentiat TEDxConstanta, contact@tedxconstanta.ro, 0721 318 569

Raluca DINCA-IONITA – Director Executiv TEDxConstanta, contact@tedxconstanta.ro, 0724 756 020

www.tedxconstanta.ro

Despre TEDx

Un eveniment TEDx este o intalnire locala unde se alterneaza discursuri live si clipuri inregistrate la conferintele TED.

Evenimentele TEDx sunt planificate si coordonate independent, pe conceptul de la comunitate la comunitate. Fiecare eveniment este dezvoltat independent, fiind unic la nivel de continut si design, dar totodata, cu caracteristici comune.

Un eveniment TEDx este organizat de voluntari din comunitatea locala si, ca orice alt eveniment TED, nu contine nicio urma de agenda comerciala, religioasa sau politica. Scopul evenimentului este sa reprezinte o scanteie pentru conversatii, conectare si comunitate.

Toate evenimentele TEDx prezinta probleme variate si o diversitate de voci din mai multe discipline. Pana la urma, unde este distractia fara putina diversitate?

Mai multe detalii despre TEDx aici.

 

Despre TED

“TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, in mod colectiv, ne modeleaza viitorul.

TED in sine se distinge de alte conferinte. Este vorba despre discursuri de 18 minute, sau mai putin, ce abordeaza cu pasiune unele dintre cele mai inovative idei de pe planeta. Speakerii TED și TEDx abordeaza cele mai dure intrebari ale umanitatii, incercand sa raspunda cu inovatie, spirit intreprinzator si optimism.

TED este o suita de discursuri scurte, pregatite cu atentie, demonstratii si performante ce concentreaza o idee si o gama larga de subiecte pentru a promova invatarea, inspiratia si curiozitatea spre a provoca o serie de conversatii care conteaza cu adevarat.

TED este o serie de conferinte globale initiata in Statele Unite in 1984, organizate pentru a raspandi ideile ce merita promovate.

Mai multe despre misiunea TED aici.

Urmariti TED pe Twitter la twitter.com/TEDTalks, sau pe Facebook la facebook.com/TED.

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.