Maratonul Nisipului 2017

Scriam fragmentul de mai jos în urmă cu doi ani pe blogul nostru Jurnal de navetist:
„Astăzi în Mamaia s-a alergat cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă mă ardeau tălpile să alerg și eu, am hotărât să mă ocup de fotografii. În primul rând îi felicit pe organizatori pentru idee și pentru faptul că au reușit să aducă sportul pe plaja din Mamaia. Au fost mulți sportivi însă a lipsit cu desăvârșire publicul. Nici hotelierii sau cei care au afaceri în Mamaia nu s-au prins de faptul că aceste evenimente pot să aducă un plus de imagine și de ce nu chiar ceva turiști în stațiune. Am participat la astfel de competiții în străinătate (foarte aproape de organizatori) și vă pot spune că acolo implicarea comunității este formidabilă (voluntari, firme).”
Ce aș putea să adaug în plus astăzi? Doar că au fost foarte mulți sportivi iar organizarea a fost excelentă. Referitor la ce scriam în urmă cu doi ani  am remarcat un singur restaurant din Mamaia pe lista sponsorilor și pentru asta trebuie să felicităm Restaurantul Harlequin!
Felicitări Sanasport pentru organizare și mult succes în continuare pentru Maratonul Nisipului 2018. Să sperăm că anul viitor o să avem ce să schimbăm în text legat de sponsori și public.
Să nu uităm că pe 24 iunie stațiunea Mamaia este gazda unui eveniment sportiv internațional de mare anvergură, competiția de triathlon OCEANLAVA
Vă lăsăm în continuare să urmăriți care a fost atmosfera iar la final o să găsiți un link către cele peste 600 fotografii din timpul cursei.

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.