Cel mai nou videoclip lansat la malul mării – „Ce bine că e joi”, Stelu Enache

Pentru că astăzi este joi, ne-am gândit să vă prezentăm mai multe detalii despre cel mai nou videoclip lansat la malul mării de Stelu Enache. Alături de o trupă de muzicieni formată din Ștefan Crăciun (chitară), Adrian Stavian (pian), Vasi Ignat (acordeon), Narcis Chiamil (tobe și percuție) şi Andrei Răilean (contrabas), avându-l ca invitat special pe violonistul german Mani Neumann (supranumit si violonistul diavolului, fost membru al celebrei trupe Phoenix), Stelu Enache a lansat videoclipul celui mai nou single al său, “Ce bine că e joi“!

Stelu Enache anunță pe site-ul său oficial: “Ce bine că e joi este doar începutul unei frumoase serii de single-uri pe care intenționez să le lansez de-a lungul anului, fiecare însoțite de câte un clip“.

Piese precum „Natalis” sau „Trandafirul” l-au adus pe Stelu Enache pe scene importante din România și străinătate, iar colaborarea cu Ovidiu Lipan Țăndărică a adus pe piață două albume apreciate de public: ”Bachița” (2004) și ”Iskender” (2007). La albumul ”Iskender” cei doi au avut onoarea de a colabora cu renumitul naist Gheorghe Zamfir.

In 2007 Stelu Enache este invitat special în spectacolul-eveniment de la Teatrul Național București, Aniverare 45 – PHOENIX.

De-a lungul anilor a susținut diferite show-uri în țara și în străinătate, alături de Ovidiu Lipan Țăndarică, Rona Hartner, Grupul Balkano și Fanfara 10 prăjini. Cea mai nouă apariție pe scenă a lui Stelu Enache  a fost în urmă cu două săptămâni când a urcat pe scena festivalului Yakasha Festival, care a avut loc la București.

Mai multe piese de pe albumele lui Stelu Enache puteţi asculta pe www.steluenache.ro.

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.