S-a deschis cel mai modern club de fitness din Constanța

Am participat ieri la rezentarea celui mai nou centru de fitness din Constanța și atenția ne-a fost atrasă de noua piscină aflată în incinta City Mall dar și de accentul pe care managerii clubului îl pun pe buna gestionare a programului de antrenamente, astfel încât să dispară aglomerația din jurul aparatelor, chiar și la orele de vârf.

World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, a inaugurat în luna octombrie cel de-al 11-lea club de fitness din afara Capitalei. Situat în cadrul centrului comercial City Park Mall din Constanța, clubul pune la dispoziția membrilor cele mai noi programe de antrenament, echipamente de ultimă generație și servicii la cele mai înalte standarde. Investiția în World Class Constanța se ridică la peste un milion de euro.

Centrul de fitness dispune de o suprafață de peste 1.700 de m2 și include un studio de aerobic, o sală modernă de cycling și o zonă de functional training, dotată cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags și Core Bags.

De asemenea, noul centru de fitness se prezintă sub un design modern și elegant, având un tavan skylight care oferă o infuzie de lumină naturală și creează un ambient plăcut și relaxant în toate zonele clubului. În plus, clienții se vor putea încărca cu energie în piscina semiolimpică sau deconecta de la activitățile zilnice în sauna uscată.

“Deschiderea World Class Constanța se află în linie cu strategia noastră de extindere pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri și de a oferi comunității de aici servicii de fitness la cele mai înalte standarde, programe diversificate și dotări moderne”, a declarat Gabriel Vasilescu, Director Operațional World Class România.

Clienții World Class Constanța pot alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre cursurile predate de către cei mai buni instructori din România, certificați la nivel internațional, sau pot opta pentru antrenamente personale, alături de antrenori profesioniști.

Accesul în club se face de luni până vineri între orele 06:00-23:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-22:00.

Pentru mai multe detalii despre World Class Constanța, accesați: http://constanta.worldclass.ro„(P)

Orarul de cursuri, prezentat de World Class Constanța, este unul extrem de variat și interesant și-l puteți consulta aici.

world-class-constanta-cwg_2817 world-class-constanta-cwg_2819 world-class-constanta-cwg_2825 world-class-constanta-cwg_2830 world-class-constanta-cwg_2841 world-class-constanta-cwg_2848 world-class-constanta-cwg_2868 world-class-constanta-cwg_2887 world-class-constanta-cwg_2904world-class-constanta-cwg_2911 world-class-constanta-cwg_2913

logo-merglamare

Lasă un răspuns

Nume
Email
Site web

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.